Pàgines

diumenge, 15 de maig del 2022

Sant Jordi 2022

Si veieu aquest vídeo us adonareu de la quantitat de mans i d’il·lusió que han fet possible la Gala de Sant Jordi 2022. A totes elles, a les que han agranat, amuntegat, aplaudit, arriscat, assajat, autoritzat, ballat, cantat, comprat, confiat, cosit, desmuntat, dirigit, editat, enganxat, escoltat, escrit, fotografiat, gravat, homenatjat, il·lusionat, imaginat, jugat, llegit, muntat, netejat, ordenat, organitzat, pagat, participat, planejat, plastificat, premiat, presentat, proposat, quadrat, rigut, tocat, traslladat, ubicat, vigilat i… moltes més coses, MOLTES GRÀCIES!


Durant la gala es va descobrir el nom de la nostra escriptora misteriosa, M.Antònia Oliver. El premi el va guanyar na Ke Xin, de 2n d’ESO, que va encertar-ne el nom després de la publicació de la primera pista. Enhorabona!

By el copilot - wuniatumao

I, finalment… per fi hem pogut publicar els originals premiats al concurs literari de Sant Jordi d'enguany.

Hi trobareu alens desesperats, atacs d'ira, un cop d'ull a la vida diària, l'amor i les seves coses, un accident criminal, un pla infal·lible i el paisatge després de la tempesta... Necessitareu més d'un minut per gaudir-ne! Que us fa ganes o no capbussar-vos-hi?



Enhorabona als joves escriptors i escriptores i moltes gràcies a tothom que hi ha participat, per enriquir més les nostres vides.

Els van inspirar els versos de na Isabel Barriel i el cartell de la nostra alumna Louise Heinrichs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HO VOLS COMENTAR?